Vetenskapsjournalist & moderator

Lisa Kirsebom, moderator, författare och journalist.

Intro

Laboratory glassware with plants on white background

Hittills

Microphone in concert hall or conference room

Moderator och föreläsare

Selective focus image of magazine in profile

Skribent

Closeup of woman and child holding heart on blue background, top view. Donation concept

Boken om organdonation

papillon

Kontakt

Lisa Kirsebom, moderator, författare och journalist.

Fotograf: Åsa Wallin. Fler bilder finns här.

Jag älskar att stå på scen! Det är väl lika bra att jag erkänner det på en gång. Idealiskt ska ju ni som anlitar mig också älska att jag gör det – och det säkerställer vi gemensamt. Noggranna förberedelser, genomtänkt innehåll och en tydlig ansvarsfördelning är självklarheter för mig. Har man förberett sig noga blir det dessutom lättare att improvisera när det behövs. Det gör det ofta, har jag märkt. Och det är en del av det roliga. Klicka på länkarna nedan för att se hur jag arbetar.

• Almedalsseminarium 2021 för Lunds universitet, Hur kan en levbar framtid utan antibioka se ut?

The Lund Symposium on Cognition, Communication and Learning, 2019

• Almedalen 2019, för Lunds universitet, Spelberoende – hur tacklar vi ett växande folkhälsoproblem? (Från 1.40)

• Invigningen av Vetenskapsfestivalen i Göteborg 2020 och 2022

• The Amazing Brain Symposium, 2017 (Från 32.28)

• Det finns en inspelning av seminariet Rymden och de stora frågorna, med Andrev Walden och Maria Küchen vid Bokmässan 2019, som ligger på UR Access. Kontakta mig om du vill se den.